Trasa Elbląg - Włocławek

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • fab1
    Classic
    • 2011
    • 29

Trasa Elbląg - Włocławek

Octavianos, A to ciekawostka z tym 4x4. Strasznie jestem zainteresowany powodem...
  • amlas
    Ambiente
    • 2010
    • 130
    • Octavia I (1U2)
    • BFQ 1.6 MPI 102 KM

Trasa Elbląg - Włocławek

Jestem ciekaw Waszej opinii nt. trasy Elbląg-Włocławek przez Ostródę, Iławę i Brodnicę.
    Czy warto jechać tamtędy? Jeszcze tak nie jechałem, a alternatywa to stara 1 na Toruń lub Kwidzyn, Stolno i Toruń.
    "Największym szczęściem jakie może spotkać człowieka jest życie w socjalizmie.
    Zaś największy pech jaki może mu się przydarzyć to mieć takie zasrane szczęście."

Komentarz

• dylan80
      Rider
      • 2009
      • 625

kolego powiem ci tak : jechałem tamtędy 2 razy w ciągu 2 tygodni i trasa tak se, z tym że nie przez iławe, tylko z Brodnicy przez Lubawe do Ostródy i na Elbląg, też zakładałem temat i nikt sie nie odezwał...
      z Włocławka przez Lipno do Brodnicy droga w miare tylko dużo zakrętów potem już szeroka krajówka...
      z powrotem jechałem przez malbork , grudziądz, stolno, - za pierwszym razem sie wku..riałem bo źle sie jechało , ale za drugim jechałem Elbląg-Malbork-Kwidzyn-Grudziądz-GolubDobrzyn-Włocławek i jechało sie o niebo lepiej niż przez Stolno, także tą trase polecam....

przez Ostróde też niezła trasa ale mi sie bardziej ciągła... a przez Golub-Kwidzyn Malbork przynajmniej jest co pooglądać przy drodze...
      i najważniejsze... wojewódzkimi drogami wbrew pozorom szybciej sie jedzie niż krajówkami bo mniejszy ruch....

Komentarz

Pracuję...